Gi de nødvendige tillatelsene for Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids starter på datamaskinen umiddelbart etter installasjon. For å beskytte Mac-en din med det samme ber applikasjonen deg om å gi de nødvendige tillatelsene til Kaspersky Safe Kids, slik at du oppnår komplett beskyttelse for barna dine.

Klikk på for ytterligere informasjon om tillatelsene du gir.

Merk: En internettforbindelse kreves for grunnleggende konfigurering av Kaspersky Safe Kids.

Start Kaspersky Safe Kids for første gang